FORUM im.BUCKA WILLIAMSA
Użytkownik
Moim zdaniem. Najbardziej prawdopodoby wybór 10 picka przedatawia sie nastepujaco:
1. Kentavius Colldwell - Pope 60 % szansy
2. Cody Zeller 30%
3. Inny gracz 10 %
P.S A. Len pójdzie pewnie w top 5, a C.J. Mc Collum 8 - 9 miejsce.
Pozdrawiam.
Użytkownik
Czy ktos życzliwy mógłby podać dobry link gdzie bedzie mozna zerknąc na draft?
Ostatnio edytowany przez Scorpion81 (2013-06-27 22:15:28)
http://obama.bplaced.net/nhl4.php tutaj ma być. plusik taki, że nie ma zawalania przeglądarki głupimi reklamami.
Użytkownik
dzieki
McCollum- czyli widać kto rządzi w Portland - Lillard.
Pelikany jak dla mnie mistrzostwo świata za wymianę + fura szczęścia że Noel dotrwał tak długo
Dla nas ciekawe są wybory Phoenix i Sacramento. Suns czaili się na McLemore a wzięli Lena. Czyli Gortat idzie na sprzedaż. Możemy puszczać Wesa i próbować podpisywać Evansa, którego teraz Kings nie będą zatrzymywać.
To tak na szybko
Użytkownik
No to mamy to czego chcieliśmy C.J McCollum.Niespodziewałem sie, że bedzie w naszym zasięgu.Ten draft obfitował w pewne niespodzianki.
C. J ma braki w obronie i rozegraniu akcji pozatym znakomity gracz. Mam nadzieje, ze sie u nas sprawdzi.
Ciekawy wybór w II rundzie draftu to Marko Todorović.
Crabbe i Whitey też bardzo ciekawie, ten drugi to bardzo dobry defensor. Jestem bardzo zadowolony. Tylko dużo sg się nagle zrobiło. Jeszcze raz dzięki za wspólne nocne oglądanie!
Ostatnio edytowany przez Behemot (2013-06-28 06:29:21)
na razie zadnych wymian nie ma. gdzies przemnknela mi wypowiedz Oshleya, ze nie beda "przedluzac" Maynora wiec na obwodzie zrobi sie troche luzniej. powiedzial tez , ze mamy 12 mln cap space. nie wiem, czy wobec tewgo , ze mamy dwoch mlodych centrow nie byloby lepiej sciagnac doswiadczonego Dalemberta albo O'Neala zamiast drogich Gortata czy Pekovica.
Ps a, i na pewno sprawdzilbym czy C. Landry nie mialby ochoty poszalec w Rip city. zanim podpisal GSW wyrazal chec gry dla nas...