FORUM im.BUCKA WILLIAMSA
Jakiś weteran na pg jest koniecznie potrzebny. Calderon byłby super, choć nie wiem czy aż nie za dobry (czy zaakceptowałby rolę zmiennika?). Swoją drogą ten 21-letni Grek co go dostaliśmy za Feltona to podobno niezły wymiatacz jest.
teraz pytanie wyrownaja czy nie wyrownaja Batuma. A tymczasem zobaczylem ze drewniak Freeland dostanie za kazdy rok gry 3 miliony. to jest dopiero rozrzutnosc! jak mozna wiazac nadzieje z kolesiem, ktory nie zrobil zadnej kariery w europie na co oni licza?! i jescze te ogorki typu Jeffries i Gadzuric.tojest zasmiecanie salary-cap i nic wiecej
Freeland Cię jeszcze nie raz miło zaskoczy. W 25 minut w Eurolidze miał 13 pkt przy skuteczności 54% i prawie 7 zbiórek. To chyba nieźle, prawda?
za stary, bez blysku.sorry nie mam zludzen. i jeszcze te 9 baniek za 3 lata! teraz zasadniczym pytaniem jest jak zachowa sie batum po tym jak na sile zostanie w blazers. licze na jego profesjonalizm i ze bedzie staral sie udowodnic ze nie jest przeplacony. drugie pytanie: czy Lillard i Leonard to jest duet ktory moze wyniesc blazers w rejony okupowane dzisiaj przez Oklahome? Na razie fajne z nich chlopaki swietnie wypadaja w wywiadach. czekam na ich kolejne wystepy w SL
tak, czytalem ten tekst. bardzo fachowy, ale w ten sposob można " rozlozyc" kazdego gracza w NBA.Dla mnie to on moze schodzic caly czas na lewa strone, moze jesc, podcierac sie lewa reka alba stopa byle tylko na parkiecie wygladalo to tak jak w SL.
PS Barton , Barton!!!!
Punkt 4 w "I'm feelin'..":
http://www.nba.com/2012/news/features/d … index.html
Też bym chciał Turnera, z tego co czytałem/oglądałem fantastyczny specjalista od defensywy.
Ostatnio edytowany przez Behemot (2012-07-31 08:21:00)
Po cichu liczyłem że posada coacha ostanie sie Kanalesowi.Wydaje mi sie że ma predyspozycje do tego żeby zostać dobrym trenerem.No ale cóż życzę powodzenia i wszystkiego dobrego Terremu.
ESPN przewiduje miejsca przed play-off. Mniej więcej się zgadzam z tym gdzie nas stawiają.
http://espn.go.com/nba/story/_/id/82738 … -standings
PS: W sprawie spamu - Lamarcus - nie możesz wykasować tych użytkowników / postów?
Ostatnio edytowany przez Behemot (2012-08-21 20:06:43)
8 miejsce znaczyłoby, że albo Lillard jest bestią albo Stotts geniuszem. W sumie przed sezonem niczego nie można wykluczyć .
Na Blazersedge wybierają nalepszy skład 3 na 3 ze wszystkich graczy Blazers.
Ja bym chyba brał Waltona z Pippenem i Roy'em. Ewentualnie radziecki Sabonis za Waltona.
Ostatnio edytowany przez Behemot (2012-08-25 08:13:14)